EN TOEN…?

Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken alle werelden van toen door het lezen van boeken!

Dit jaar zal de Kinderboekenweek voor het eerst met alle scholen tegelijkertijd geopend worden! Op 30 september vanaf 10:00 uur kun je met de hele klas de feestelijke opening live volgen op www.kinderboekenweek.nl of via Facebook.

HET IS EEN PROGRAMMA DAT JE NIET WILT MISSEN!

Speciaal voor alle kinderen in Nederland zal Kinderen voor Kinderen optreden met het Kinderboekenweeklied. Dansen en zingen jullie mee? Kijk hieronder de videoclip om het dansje te oefenen en de tekst helemaal uit je hoofd te leren.

Het favoriete kinderboek van Josephine Het favoriete boek van
26 september 2017

Het favoriete kinderboek van Josephine

Boekkeuze van Josephine, 4 jaar Het dierelirium van professor Revillod geïllustreerde almanak der dierenwereld Dit is mijn lievelingsboek omdat je de dieren kunt veranderen.
Het favoriete boek van
10 oktober 2017

Het favoriete kinderboek van Nadja

Het favoriete kinderboek van Nadja, 10 jaar, is Warrior Cats 1, de wildernis in. Het boek is spannend. Het gaat over 4 groepen katten die vijanden zijn van elkaar. Ze leven in…
Het favoriete boek van
29 september 2017

Het favoriete kinderboek van Tjarko

Het favoriete kinderboek van Tjarko, 10 jaar Tom Groot 'Megagoed (in bijna alles) Ik vind Tom Groot en Geronimo Stilton heel leuk. Ik heb ze allebei in het Frans gelezen…

Altijd het leukste verhaal

Casperle is een kinder- en jeugdboekenwinkel in de Amsterdamse buurt de Pijp. Naast kinder- en jeugdboeken hebben wij ook een mooie selectie speelgoed. Speelgoed met een creatieve touch. En natuurlijk verkopen wij ook mooie en aparte ansichtkaarten.

Vaak organiseren wij activiteiten voor kinderen.

AGENDA

Waar is onze winkel?