Skip to main content

‘Dit is het FANTASTISCHTE MEEST GEWELDIGSTE boek OOIT!!! Er moet een tweede deel komen!!!!! Het is super spannend en het heeft een totaal onverwacht einde! De pratende liften zijn heel grappig. En het is goed geschreven. Haar beste vriendin Elsie is geniaal en heel lief en leuk. Van de 0-5 sterren geef ik het 10! ‘

Leau JanaBoekbespreker

Amari Peters is een zwart meisje en woont in de rosewood. Haar broer is vermist. En iedereen denkt dat hij dood is, maar Amari gelooft dat haar broer Quinten nog leeft. Op een dag vindt ze een koffertje in Quintens kast. Met een uitnodiging voor het bureau van bovennatuurlijke zaken. Ze ontdekt dat haar broer daar beroemd was, maar waar is hij nu? Ze gaat een levensgevaarlijke reis tegemoet vol met fabelachtige wezens.

Dit is het FANTASTISCHTE MEEST GEWELDIGSTE boek OOIT!!! Er moet een tweede deel komen!!!!! Het is super spannend en het heeft een totaal onverwacht einde! De pratende liften zijn heel grappig. En het is goed geschreven. Haar beste vriendin Elsie is geniaal en heel lief en leuk. Van de 0-5 sterren geef ik het 10!

Titel: Amari en de nachtwachters

Schrijver: B.B. Alston
Uitgever: Harper Collins
Jaarverschijning: 2021
Aantal pagina’s : 382
Leeftijdsadvies: 9+
Aantal sterren 0-5: 5+