Skip to main content

‘Het boek is leuk omdat het een erg boek is, maar het is wel heel grappig. De boeken ‘De grootste ettertjes van de wereld’ vond ik net iets leuker. ‘

MarijntjeBoekbespreker

Dit is het nieuwste grappige boek van David Walliams. Ik heb De grootste ettertjes van de wereld deel 1,2 en 3 ook gelezen. Maar de juffen en meesters uit dit boek zijn misschien wel erger! Het boek gaat over de 10 ergste juffen en meesters van de wereld; onder andere meneer Hoek, mevrouw en meneer Tortelduifje, mevrouw Spic, mevrouw IJdeltuit, Dokter Flatusstein, mevrouw Woest, juf Plaver, de ongelooflijke Bulk, fuf Kletz, meneer Foobs. De ergste meester is Dokter Flatusstein omdat als je niet oplet je op zijn de stoel moet zitten. Dat is niet zomaar een stoel, maar de stoel van 1000 scheten. Hij heeft daar dodelijke scheten op gelaten. Een keer rook een meisje aan de stoel. Ze viel neer en vervolgens moest ze naar het ziekenhuis. Het enige wat ze nu nog kan is verschrikt staren.

Het boek is leuk omdat het een erg boek is, maar het is wel heel grappig. De boeken ‘De grootste ettertjes van de wereld’ vond ik net iets leuker.

Boekbespreker: Marijntje (8 jaar)
Auteur: David Walliams
Illustraties: Tony Ross
Genre: humor
Jaar: 2020
Uitgever: Clavis
Aantal pagina’s: 308
Aantal sterren: 5