Skip to main content

‘Ik vind het een spannend en mooi boek het is duidelijk geschreven en er zitten geen plaatjes in het boek. Het is realistisch en fantasie. Het boek is geschrikt voor 10+ Het is het eerste deel van de boekenreeks.’

Elina de LeeuwBoekbespreker

Sophie is een Telepaat en ze is de beste op school. Op een dag ontmoet ze Fitz. Hij zegt dat hij ook een Telepaat is. Dan verteld hij drie gruwelijke berichten wat heel veel impact op haar leven heeft. Ze hoort dat ze helemaal geen mens is, maar een elf. En nee niet hoe de mensen elfen voorstellen.

Ze hoort dat ze niet op deze wereld mag blijven maar naar de elfenwereld moet gaan. En ze hoort dat haar ouders niet haar echte ouders zijn en dat ze ze dus moet verlaten. Ze verhuisd naar de elfen wereld, maar ze heeft nog meer geheimen. Want ze weet te veel dingen en die dingen weet ze zelf ook nog niet. Het antwoord kan haar dood worden of haar leven redden. Ik vind het een spannend en mooi boek het is duidelijk geschreven en er zitten geen plaatjes in het boek. Het is realistisch en fantasie. Het boek is geschrikt voor 10+. Het is het eerste deel van de boekenreeks.

Schrijver: Shannon Messenger
Uitgever: Peckelmans
Jaarverschijning: 2022 (NL)
Aantal pagina’s: 496
Leeftijdsadvies: 10+
Aantal sterren: