Skip to main content
Het fabeldierenpark De vermiste griffioenen

 17,99Lees meer

‘Het is een boek dat alle dierenfans en Spirit Animals fans gelezen moeten hebben. Ik geef het boek 5 sterren omdat het een van de beste boeken is die ik ooit gelezen heb. ‘

RamsesBoekbespreker

De vermiste griffioenen gaat over een jongen, Jonas, die op een dag een pratende griffioen welp aantreft onder zijn bed. Hij probeert die terug te brengen en raakt daardoor helemaal verstrikt in de geheimen van een park van mythische dieren zoals eenhoorns, draken en natuurlijk griffioenen. Bijna niemand weet van het bestaan van het park af. Jonas probeert samen met zijn vrienden ook de andere 5 ontsnapte griffioen welpen op te sporen voordat het park voor eeuwig gesloten wordt door een geheime mythische dierenorganisatie.

De vermiste griffioenen is een ontzettend leuk en grappig boek, als je erin gaat lezen ga je er helemaal in op. Het is een race tegen de klok want Jonas en zijn vrienden moeten in korte tijd alle ontsnapte griffioen welpen terugbrengen naar een magisch dierenpark, anders wordt het park gesloten. Het is een boek dat alle dierenfans en Spirit Animals fans gelezen moeten hebben. Ik geef het boek 5 sterren omdat het een van de beste boeken is die ik ooit gelezen heb.

 

Boekbespreker: Ramses
Auteur: Tui Sutherland, Karen Rose Smith
Genre: Race tegen de klok en grappig
Jaar: 2019
Uitgever: De fontein
Aantal pagina’s: 336
Aantal sterren: 5