Skip to main content

‘Ik vond het leuk omdat bij sommige boeken het pas aan het eind spannend wordt, maar hier is het al van het begin tot eind spannend en vooral aan het eind. Zelfs toen ik naar de wc moest, nam ik het mee.
Het lijkt mij geschikt voor 8+. Er komen ook grappen in voor. En levende standbeelden en pratende opgezette dieren en geesten die Spencer en Hedy helpen.’

Leau JanaBoekbespreker

Spencer[6] en Hedy[11] logeren 2 weken bij hun opa John. Ze mogen nergens aan komen. Maar als er dan een deur open staat gaan de kinderen er toch in. Ze zien vreemde dingen. Hun oma Rose is jaren geleden verdwenen door een mislukte goocheltruc. Zou het hun oma zijn die dit allemaal doet? Het is een avontuur vol magische spullen en gebeurtenissen.

Ik vond het leuk omdat bij sommige boeken het pas aan het eind spannend wordt, maar hier is het al van het begin tot eind spannend en vooral aan het eind. Zelfs toen ik naar de wc moest, nam ik het mee.
Het lijkt mij geschikt voor 8+. Er komen ook grappen in voor. En levende standbeelden en pratende opgezette dieren en geesten die Spencer en Hedy helpen.

Titel: Het mysterieuze huis op de heuvel
Schrijver: Kelly Ngai & Mikki Lish
Illustrator:
Uitgever: Van Goor
Jaar verschijning: 2020
Aantal pagina’s: 287
Leeftijdsadvies: 8+
Aantal sterren 1-5: 4,5