Skip to main content

‘Ik vond dit een heel leuk boek, omdat je het ook van twee kanten kan bekijken. Het gaat ook over liefde en hoe je daar het best mee om kan gaan. Je zit ook heel erg in het hoofd van een tiener.’

Leau JanaBoekbespreker

Peer en Leonne lopen het Pieterpad. Maar Leonne loopt om te laten zien dat je ook een duurzame vakantie kan hebben en houdt daar een blog over bij. 

Peer loopt het Pieterpad, omdat hij even weg wil van de ruzies over zijn youtube kanaal. Hij had beloofd om niet te blowen of op internet te gaan. En hij moest om de dag met zijn moeder bellen met een stokoude Nokia.

Ze komen elkaar op een gegeven moment tegen en Leonne heeft al meteen een hekel aan de jongen. Peer noemt zichzelf Mick. Leonne voelt dat hij iets achterhoudt. Maar ze komen elkaar vaker tegen. En als er een ongeluk gebeurt moet Leonne toch iets doen. 

Ik vond dit een heel leuk boek, omdat je het ook van twee kanten kan bekijken. Het gaat ook over liefde en hoe je daar het best mee om kan gaan. Je zit ook heel erg in het hoofd van een tiener. Het is ook fijn geschreven. Je komt er makkelijk door heen. Het is niet heel erg spannend, maar er zitten wel spannende stukjes in. Ik vind dit echt een aanrader voor iedereen.

Schrijver: Marike Goslinga
Uitgever: Leopold                                                                                      
Jaarverschijning: 2022
Aantal pagina’s : 190
Leeftijdsadvies: 10+
Aantal sterren:  4