Skip to main content

Dit boek is naast een verhaal vooral een kijkboek met zoek-opdrachtjes. De tekeningen van Eva van Aalst zijn kleurrijk, grappig en komen direct op je af

KarlijnBoekbespreker

Kosmo is een paars ruimtewezentje dat leeft op de planeet Botsknots. Ze is daar niet gelukkig en leeft in angst voor een groot monsterachtig wezen ‘Botsknots’. Ze besluit te vertrekken met haar knuffels Geeltje en Tik Tak en gaat op zoek naar een nieuwe planeet om te gaan wonen. Ze komt op de meest vreemde plekken terecht zoals Glibberdebibber en iedere keer ontmoet ze weer andere mini-wezens die stiekem met haar meegaan. Zullen Kosmo en haar vriendjes uiteindelijk een nieuwe fijne planeet vinden om te wonen?

Dit boek is naast een verhaal vooral een kijkboek met zoekopdrachtjes. De tekeningen van Eva van Aalst zijn kleurrijk, grappig en komen direct op je af. We kennen de boeken van Dikke Vik en Vieze Lies en Amsterdamse Beestenboel. Dit is haar eerste eigen boek en is ook wat mij betreft de meest kleurrijke. Een uniek zoekboek voor kinderen van 3 t/m 8 jaar.

Boekbespreker: Karlijn
Auteur: Eva van Aalst
Illustraties: Eva van Aalst
Genre: Zoekboek
Leeftijd: 3-8 jaar
Uitgever: Randazzo
Aantal pagina’s: 32