Skip to main content

‘Ik vond het boek GEWELDIG, het is geschreven met veel fantasie en heeft een onverwacht einde. Er gebeurt veel en de warrige Jupiter is best grappig. Er komen ook dingen in voor zoals avondklok en lockdown dat vind ik erg grappig voor in deze tijd. Ik verdween er echt in en hoorde geluiden om mij heen nauwelijks, een beetje op de achtergrond.

Het is het derde deel van de serie en het is echt veel leuker om ook de andere delen eerst te lezen. Echt een super fantastisch boek. Aanrader voor kinderen die van fantasie houden!’

 

Leau JanaBoekbespreker

Morrigan Crow zit nu een jaar op het wondergemeenschap, maar alsof alles wat ze mee maakt niet genoeg is geweest, staat haar nóg een uitdaging te wachten. Namelijk een virus dat wondieren aanvalt en in hersenloze, boosaardige wezens verandert. Dat kan maar één iemand gedaan hebben: de wondersmid Ezra Windbuil! 

Maar… er is nog een wondersmid: Morrigan Crow. Als er meer en meer slachtoffers vallen, merkt ze pas écht dat er een geneesmiddel moet komen. Maar daarvoor brengt ze niet alleen zichzelf in gevaar, maar ook heel Nevermoor…

Ik vond het boek GEWELDIG, het is geschreven met veel fantasie en heeft een onverwacht einde. Er gebeurt veel en de warrige Jupiter is best grappig. Er komen ook dingen in voor zoals avondklok en lockdown dat vind ik erg grappig voor in deze tijd. Ik verdween er echt in en hoorde geluiden om mij heen nauwelijks, een beetje op de achtergrond. 

Het is het derde deel van de serie en het is echt veel leuker om ook de andere delen eerst te lezen. Echt een super fantastisch boek. Aanrader voor kinderen die van fantasie houden!

Boekbespreker: Leau Jana
Auteur: Jessica Townsend
Illustraties: Hannah Peck en Beatriz Castro
Genre: Fantasie
Jaar: 2020
Uitgever: Luitingh-Sijthof, Amsterdam
Aantal pagina’s: 489
Leeftijd: 8+
Aantal sterren tot 5: 5