Skip to main content

 10,00Toevoegen aan winkelwagen

Als je ooit hebt gewenst dat je fantasie bij het lezen van een boek werkelijkheid werd, is dit boek zeker iets voor jou! Het is een fantasierijk boek, vlot en leuk geschreven. De prachtige illustraties van Paola Escobar versterken het verhaal.

NikiBoekbespreker

Als je ooit hebt gewenst dat je fantasie bij het lezen van een boek werkelijkheid werd, is dit boek zeker iets voor jou! Matilda woont bij haar opa en oma die de boekwinkel Pages & Co. bezitten. Ze groeit op tussen de boeken. Op een dag wordt ze door Alice uit Wonderland meegenomen in haar verhaal, en vanaf dat moment is Matilda een boekdwaler, die in elk verhaal kan ronddwalen. Maar dat is niet zonder gevaar! Samen met haar beste vriend en mede-boekdwaler Oskar, maakt Matilda kennis met de wonderlijke wereld van het boekdwalen en beleeft ze spannende avonturen. Zou ze er ook achter komen wat er lang geleden met haar moeder is gebeurd?
Het is een fantasierijk boek, vlot en leuk geschreven. Prachtige illustraties van Paola Escobar versterken het verhaal. Super leesboek vanaf 9 jaar.

Titel: Pages & Co. Matilda en de boekdwalers
Schrijver: Anna James
Illustraties: Paola Escobar
Vertaling: Sandra C. Hessels/Vitataal
Jaar: 2019
Uitgever: Veltman Uitgevers
Aantal pagina’s: