Skip to main content

 17,99Lees meer

‘Starfell- De zoektocht naar afgelopen dinsdag is een superleuk geschreven, spannend boek dat je meteen meeneemt naar de wereld van Willow Moss. Zij voelt zich onzeker en niet geliefd door haar oudere zussen en moeder, die alle drie spectaculaire magische krachten hebben.’

NikiBoekbespreker

Willow Mos is de jongste van 3 zussen in een magisch gezin. Haar gave is het vinden van verloren dingen zoals sleutels, sokken of een kunstgebit. Nuttig, maar niet cool, vindt ze ook zelf. Op een dag staat de meest gevreesde heks van heel Starfell, Moreg Vaine, voor Willows deur en vraagt haar om haar hulp. Afgelopen dinsdag lijkt vermist. Zonder die dag kan heel Starfell aangetast worden en de wereld ontrafelen, met alle gevolgen van dien. Samen met Moreg Vaine en haar ‘monster onder het bed’ Oswin gaat Willow Moss op zoek naar de verloren dinsdag. Onderweg sluiten zich allerlei vreemde figuren aan bij haar zoektocht en beleeft Willow heel spannende avonturen. Misschien is de gave om verloren dingen te vinden helemaal niet zo saai?
Starfell- De zoektocht naar afgelopen dinsdag is een superleuk geschreven, spannend boek dat je meteen meeneemt naar de wereld van Willow Moss. Zij voelt zich onzeker en niet geliefd door haar oudere zussen en moeder, die alle drie spectaculaire magische krachten hebben. Het is mooi om te zien hoe het zelfvertrouwen van Willow groeit in het verhaal. Haar gave voor het vinden van verloren dingen blijkt belangrijker dan iedereen dacht, maar ook Willow zelf heeft meer in haar mars dan ze zelf dacht.

Voorlezen vanaf 8 jaar, zelf lezen vanaf 9 jaar.

Titel: Starfell- De zoektocht naar afgelopen dinsdag
Schrijver: Dominique Valente
Illustraties: Sarah Warburton
Vertaling: Sandra C. Hessels/Vitataal
Jaar: 2020
Uitgever: Veltman Uitgevers
Pagina’s: 301