Skip to main content

De Kinderboekenweek 2022 komt er aan!

Van woensdag 5 t/m zondag 16 oktober is het Kinderboekenweek! Het thema van De Kinderboekenweek dit jaar is Gi-Ga-Groen! Er is veel aandacht voor boeken die gaan over de planten, dieren en hoe we kunnen werken aan een goed klimaat.

Op vrijdag 30 september worden eerst de winnaar van De Gouden Griffel en Het Gouden penseel bekend gemaakt. Zie hier de kanshebbers >>>

Woensdag 5 oktober gaat De Kinderboekenweek echt van start. In het hele land wordt bij scholen, voorscholen, kinderopvangcentra, bibliotheken en boekwinkels aandacht besteed aan De Kinderboekenweek. Bij besteding van ten minste €12,50 krijg je het Kinderboekenweek geschenk dat dit jaar geschreven is door de het populaire Boomhut-duo Andy Griffiths en Terry Denton. Het prentenboek dat speciaal gemaakt is voor De Kinderboekenweek heet ‘Egalus’ en is gemaakt door Marije Tolman.

Ook bij Casperle vieren we de Kinderboekenweek. We hebben veel prachtige boeken in huis over de natuur, maar natuurlijk ook andere boeken. We organiseren een aantal activiteiten in de winkel en we sluiten af met een hele leuke theatervoorstelling ‘Doe maar lekker groen!’ die plaats zal vinden bij onze buren Kid-Oh op de Sweelinckstraat 21.

Graag tot ziens bij Casperle tijdens de Kinderboekenweek!

Oliver & Karlijn