Skip to main content

Geef een boek cadeau; Dolfje Weerwolfje!

Op vrijdag 10 februari start de campagne ‘Geef een boek cadeau!’. Deze campagne heeft als missie alle kinderen in Nederland en Vlaanderen op te laten groeien tussen de mooiste boeken van de jeugdliteratuur. Het idee van de campagne is, dat je het boek jezelf of een ander cadeau doet. Vanaf 10 februari mogen wij ‘Dolfje Weerwolfje’ van Paul van Loon aanbieden voor slechts €2,99.

Dolfje Weerwolfje
Dolfje Weerwolfje is het eerste boek van de inmiddels 25-delige serie over een jongetje dat bij volle maan in een weerwolf verandert. Geschreven door één van de bekendste en meest geliefde kinderboekenschrijvers van Nederland: Paul van Loon. Dolfje Weerwolfje is vanaf de eerste publicatie in 1996 een doorslaand succes. In 1998 won het boek de prijs van de Nederlandse Kinderjury, en ook latere delen vielen van de serie vielen in de prijzen. In 2011 werd het boek verfilmd en kreeg dankzij de vele bezoekers een Gouden Film.

Geef een boek cadeau!
De gedachte achter de jaarlijkse actie ‘Geef een boek cadeau’ is dat als je een boek voor €2,99 aanschaft, je een tweede boek voor het goede doel bij ons kunt kopen. Wij geven het boek dan namens jou aan een goed doel. Ons goede doel is: Homestart De Pijp-Rivierenbuurt. Homestart is een vrijwilligersorganisatie die gezinnen met kinderen van 0-6 jaar een steuntje in de rug biedt.

Koop het boek ‘Dolfje Weerwolfje’
Bestel het boek in onze webshop. Of kom naar Casperle om ‘Dolfje Weerwolfje’ te kopen voor slechts €2,99! Voor iemand anders… of voor je zelf natuurlijk! Maar kom snel, want op=op!

Graag tot ziens bij Casperle!
Oliver & Karlijn