Skip to main content

Kom uit die kraan!! bestellen voor scholen

Op vrijdag 17 mei start de campagne ‘Geef een prentenboek cadeau!’. Deze campagne heeft als missie alle kinderen in Nederland en Vlaanderen op te laten groeien tussen de mooiste kinderboeken. Het idee van de campagne is, dat je het boek jezelf of een ander cadeau doet. Vanaf 17 mei mogen wij ‘Kom uit die kraan!!’ van Tjibbe Veldkamp en Alice Hoogstad aanbieden voor slechts €2,99.

Over ‘Kom uit die kraan!!’
Kinderen mogen niet op de bouw komen, dat weet Bart best. Op een dag kruipt hij toch onder het hek door en bestuurt de wals, de cementwagen en de hijskraan. Waarom doet hij dat?

‘Kom uit die kraan!!’ is een stoer en humoristisch prentenboek dat je keer op keer kunt lezen, en waar je steeds weer iets nieuws in ontdekt.

Kom uit die kraan!! bestellen bij Casperle
Is het voor uw school, crèche of voorschool aantrekkelijk om meer dan 10 exemplaren van ‘Kom uit die kraan!!’ aan te schaffen? Neem dan het liefst contact met ons op vóór 1 maart 2024. Wij bestellen dan extra exemplaren voor u. Een doos met 24 exemplaren kost €71,76.

Voor scholen is er ook onderwijspretpakket met poster en knutselplaat beschikbaar.U kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@casperle.nl of ons telefoonnummer 020-6791101. U bent natuurlijk ook welkom in onze winkel op de hoek van Het Sarphatipark en de Tweede Jansteenstraat!Graag tot ziens bij Casperle!
Oliver & Karlijn