Skip to main content

Geef een prentenboek cadeau; Kleine IJsbeer, Een ijsbeer in de tropen!

Op vrijdag 12 mei start de campagne ‘Geef een prentenboek cadeau!’. Deze campagne heeft als missie alle kinderen in Nederland en Vlaanderen op te laten groeien tussen de mooiste boeken van de jeugdliteratuur. Het idee van de campagne is, dat je het boek jezelf of een ander cadeau doet. Vanaf 12 mei mogen wij ‘Kleine IJsbeer, Een ijsbeer in de tropen’ van Hans de Beer aanbieden voor slechts €2,99.

Over ‘Kleine IJsbeer, Een ijsbeer in de tropen’
Lars, een kleine ijsbeer wordt door zijn vader voor het eerst meegenomen naar de zee. Vader leert hem om te zwemmen, vissen te vangen en een sneeuwhoop te maken als bescherming tegen de wind wanneer je slaapt. Maar als de kleine ijsbeer wakker wordt, dobbert hij op een ijsschots midden in zee. Waar is papa gebleven? En wat is het water hier warm! Hij ziet er vreemde planten en bloemen en ontmoet dieren die hij nog niet kent. Maar hoe komt hij weer thuis?

Geef een prentenboek cadeau!
De gedachte achter de jaarlijkse actie ‘Geef een boek cadeau’ is dat als je een boek voor €2,99 aanschaft, je een tweede boek voor het goede doel bij ons kunt kopen. Wij geven het boek dan namens jou aan een goed doel. Ons goede doel is: Home Start Amsterdam Zuid. Homestart is een vrijwilligersorganisatie die gezinnen met kinderen van 0-6 jaar een steuntje in de rug biedt.

Koop het prentenboek ‘Kleine IJsbeer, Een ijsbeer in de tropen’
Bestel het boek in onze webshop. Of kom naar Casperle om ‘Kleine IJsbeer, Een ijsbeer in de tropen’ te kopen voor slechts €2,99! Voor iemand anders… of voor je zelf natuurlijk! Maar kom snel, want op=op!

Graag tot ziens bij Casperle!
Oliver & Karlijn